Να στείλετε μήνυμα
Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd.
Σπίτι >
Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd.

ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 • ΚΙΝΑ Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
 • ΚΙΝΑ Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
 • ΚΙΝΑ Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
 • ΚΙΝΑ Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
 • ΚΙΝΑ Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος: Κατασκευαστής , Εξαγωγέας
Εμπορικά σήματα: Meyi
Αριθ. των υπαλλήλων: 300~500
Ετήσια πωλήσεις: 30000000-50000000
Έτος που καθιερώνεται: 2005
PC εξαγωγής: 80% - 90%
Εισαγωγή

Το Jiangyin Meyi που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής υψηλού - ποιοτική καλλυντική συσκευασία και συσκευασία για τα καθημερινά χημικά προϊόντα, υπό τον όρο ότι η πλήρης υπηρεσία όπως η ανάπτυξη φορμών, έγχυση, PE/PET που φυσά, anodisation αργιλίου, η εκτύπωση, η καυτή σφράγιση, η επένδυση και η συνέλευση.

 

Τοποθετημένη στη βιομηχανική ζώνη Jinfeng, huangtang, xuxiake, η πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu, Meyi είναι ένας από τους πιό καταρτισμένους κατασκευαστές με τη προηγμένη τεχνολογία και τις πλήρεις σειρές των προϊόντων. Συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με την καινοτομία των προϊόντων, που κρατά την ανάπτυξη των νέων σχεδίων και που ερευνά τις περιοχές νέας αίτησης για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των πελατών σε όλο τον κόσμο. Εξάγουμε στις χώρες και τις περιοχές όπως την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία, η οποία συμβάλλει σε 80% των συνολικών πωλήσεων, και τα προϊόντα μας παρέχονται και στις εσωτερικές και ξένες καλλυντικές επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων.

 

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν:

 1. Ουσιαστικό πετρέλαιο που συσκευάζει: μπουκάλι ουσιαστικού πετρελαίου στο υλικό γυαλιού, το μειωτή στομίων και την ΚΑΠ, dropper με το βολβό και το σιφώνιο γυαλιού, κ.λπ.
 2. Χωρίς αέρα μπουκάλι, μπουκάλι λοσιόν, βάζο, μπουκάλι ψεκασμού, shampooing μπουκάλι, υγρό μπουκάλι πλυσίματος χεριών στα διάφορα υλικά
 3. Καλλυντική αντλία και αντλία ψεκασμού συμπεριλαμβανομένου: λεπτός ψεκαστήρας υδρονέφωσης, crimp αντλία, αντλία κρέμας, αντλία λοσιόν, αντλία αφρού, αντλία χορήγησης της δόσης βαθμού τροφίμων (αντλία σιροπιού), ψεκαστήρας ώθησης, βαλβίδες & εξαρτήματα
 4. Συμπερίληψη συσκευασίας αρώματος: μπουκάλι γυαλιού αρώματος, μπουκάλι γυαλιού αρώματος, ΚΑΠ μπουκαλιών αρώματος, αντλία αρώματος, περιλαίμιο αργιλίου και ψεκαστήρες αρώματος
 5. Φαρμακευτική συσκευασία: φαρμακευτικά εμπορευματοκιβώτια στα διάφορα υλικά, ρινικός ψεκαστήρας, προφορικός ψεκαστήρας
 6. Σύνθεση που συσκευάζει: ο σωλήνας χειλικού βάλσαμου, σωλήνας κραγιόν, Mascara σωλήνας, χείλι σχολιάζει το σωλήνα, περίπτωση σκονών, eyeliner σωλήνας, περίπτωση σκιών ματιών, μαλακός σωλήνας
 7. Καπάκια και εξαρτήματα καλυμμάτων: Καλλυντικά καπάκια και καλύμματα στα διάφορα υλικά, εξαρτήματα αργιλίου.
Υπηρεσία

Τα πλεονεκτήματά μας:

 

Καινοτομία

Εστιάζουμε στις καταναλωτικές ιδέες και τη νοημοσύνη αγοράς προκειμένου να καινοτομήσουμε με συνέπεια και να αναπτυχθούν τα προϊόντα που εκπληρώνουν τη καταναλωτική ζήτηση. Οι ιδέες από τους πελάτες μας επιτρέπουν σε μας για να αναπτύξουν τα ενισχυμένα λειτουργικά και αισθητικά σχέδια. Αγκαλιάζουμε τις προκλήσεις σας και για τις συσκευασίες προτύπων και συνήθειας.

 

Ποιότητα & υπηρεσία

Η ποιότητα είναι η πηγή ενέργειας MEYI, αφιερώνουμε συνεχώς για να παρέχουμε τον πελάτη μας υψηλό - ποιότητα και σταθερότερο προϊόν που είναι καταλληλότερο στις ανάγκες πελατών. Όλοι αυτοί προέρχονται από τη μεγάλη έκταση MEYI του ακριβούς ποιοτικού συστήματος ελέγχου. Από την πρώτη ύλη που αγοράζει στην παραγωγή, έπειτα στις επόμενες διαδικασίες, τη συσκευασία των αγαθών και της μεταφοράς, σας υποσχόμαστε τη δέσμευσή μας για την τελειότητα.

 

Η ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών MEYI περιλαμβάνει: pre-sales που συμβουλεύονται, ελεύθερα δείγματα για τους πελάτες, που ακολουθούν για την παραγωγή των διαταγών, την έκθεση ποιοτικής επιθεώρησης (πιστοποιητικά), την αποστολή των αγαθών, την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία μεταφορών, τις καταγγελίες μεταπωλήσεων και τις συστάσεις, κ.λπ.

 

Οι πεπειραμένες ομάδες μας αφιερώνονται εξ ολοκλήρου στις προσαρμοσμένες λύσεις συσκευασίας. Έχουμε τους πόρους για να εξασφαλίσουμε το άψογες σχέδιο και τη διαχείριση του προγράμματος συνήθειάς σας.

 

Γρήγορη χρονική ανοχή

Για τα προϊόντα στα κοινά χρώματα και τα κοινά μεγέθη, η χρονική ανοχή παραγωγής μας είναι 7-15 ημέρες

Για τα προσαρμοσμένα προϊόντα ότι έχουμε τις φόρμες, η χρονική ανοχή παραγωγής μας είναι 20-25 ημέρες

Για τα προσαρμοσμένα προϊόντα που πρέπει να αναπτύξουμε τις νέες φόρμες, η χρονική ανοχή παραγωγής μας είναι 50-60 ημέρες συμπεριλαμβανομένου του χρόνου σχηματοποίησης.

 

Ανίκητες τιμές

Προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ανίκητες αξίες των δημοφιλέστερων προϊόντων μας.

Υπάρχουν μερικοί μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων υπάρχουν εκπτώσεις.

 

Συνειδητοποίηση εμπορικών σημάτων

Βοηθάμε τους πελάτες μας για να δημιουργήσουμε το εμπορικό σήμα τους με κάθε λεπτομέρειες του προϊόντος.

 

Ειδικές προσφορές

Οι προσφορές Specials παρέχονται στους πρόσφατα αρχισμένους πελάτες μας η των οποίων ποσότητα διαταγής είναι λιγότερο από MOQ μας.

 

Το ρητό μας

ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 

 

 

 

 

Ιστορία

Τα έτη πρωτοπόρων

Η ιστορία μας αρχίζει το 2005, με το ίδρυμα της φορμάροντας επιχείρησης εργαστηρίων Jingzuo. Ο μηχανικός WANG αναπτύσσει την πρώτη φόρμα του πλαστικού καπακιού βιδών για το μπουκάλι το Μάιο το 2005 του πελάτη. Δεδομένου ότι υπάρχει ένα καινοτόμο σχέδιο σε αυτήν την φόρμα, ο πελάτης σώζει τα μέρη των πρώτων υλών κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Αυτό άφησε το κέρδος σχηματοποίησης Jingzuo μια καλή φήμη στη moding βιομηχανία των πλαστικών προϊόντων.

 

Κυριώτερα σημεία   

 

2006

Οι συγχωνεύσεις εργαστηρίων σχηματοποίησης με τα πλαστικά MEYI για να διαμορφώσουν τι είναι ξέρουν τώρα ως ομάδα MEYI. MEYI συνεχίζεται στις αριστοκρατικές και σίγουρες ποιότητα φόρμες deisgn και προϊόντων για τους πελάτες που επιτρέπουν σε τις για να χρησιμοποιήσουν λιγότερες πρώτες ύλες για να παραγάγουν τα περισσότερα κατάλληλα πλαστικά στοιχεία γρήγορα. Αυτές οι φόρμες είναι καλά - γνωστός όπως «εύκολος να διατηρήσουν» και «φιλικός για τη διατήρηση της ενέργειας».

 

2007

MEYI αρχίζει να μελετά το σύστημα του ψεκαστήρα που χρησιμοποιείται ευρέως για τα καλλυντικά προϊόντα στο υγρό. Τον Ιούνιο, το σχέδιο της αντλίας ψεκασμού αρώματος είναι τελειωμένο. Και 5 μήνες αργότερα, όλες οι φόρμες είναι τελειωμένες.

 

2008

Οι φόρμες αντλιών ψεκασμού αρώματος εξετάζονται επιτυχώς και η πρώτη batch αντλίας ψεκασμού αρώματος παράγεται και παραδίδεται στον πελάτη. Η ανατροφοδότηση είναι θετική για τη λειτουργία αυτής της αντλίας ψεκασμού.

 

2009

MEYI επενδύει 30 νέες μηχανές εγχύσεων για την παραγωγή της αντλίας ψεκασμού, και στο ίδιο πράγμα ενώ, αρχίζουμε άλλα είδη συστημάτων διανομής όπως η αντλία επεξεργασίας και η αντλία λοσιόν.

 

2010

Το σχέδιο της αντλίας επεξεργασίας και της αντλίας λοσιόν είναι τελειωμένο και αρχικό να εργάζεται στις φόρμες. Η δομή της αντλίας τροποποιείται για να είναι τέλεια στη βάση των τρεχουσών αντλιών. Το Σεπτέμβριο, οι φόρμες είναι τελειωμένες.

 

2011

Επενδύουμε τις μηχανές άλλη 30 εγχύσεων για το νέο προϊόν όπως η αντλία επεξεργασίας και η αντλία λοσιόν. Συνολικά έχουμε 70 μηχανές inejction συμπεριλαμβανομένων των αρχικών μηχανών για τις δοκιμές των φορμών. Μέχρι το Σεπτέμβριο, οι δοκιμές των νέων φορμών για την αντλία επεξεργασίας και την αντλία λοσιόν γίνονται επιτυχώς. Το Νοέμβριο, η πρώτη batch αντλίας επεξεργασίας και αντλίας λοσιόν στέλνεται και εμπορικός ανατροφοδοτήστε είναι πολύ καλός. Ένα άλλο μεγάλο πράγμα μέσα φέτος είναι ότι αρχίζουμε να εξάγουμε τα προϊόντα μας και έχουμε τη διεθνή εμπορική ομάδα μας.

 

2012

Στο satisfire η μεγάλη ανάγκη ποσότητας από την εγχώρια αγορά, επενδύουμε άλλες 20 μηχανές injetion και 10 αυτόματες γραμμές παραγωγής για τη συγκέντρωση της κατοικίας αντλιών. Το Σεπτέμβριο, συγχωνεύουμε επιτυχώς με ένα εργοστάσιο που παράγει τα εξαρτήματα αργιλίου όπως το κοχύλι αργιλίου, το αργίλιο ΚΑΠ, τα περιλαίμια αργιλίου, κ.λπ. Γινόμαστε μεγαλύτεροι από πάντα. Τα καλύμματα μπουκαλιών αρώματος και οι αντλίες γίνονται ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της επιχείρησής μας.

 

2013

Η αντλία ψεκασμού ώθησης αναπτύσσεται επιτυχώς και 10 άλλες μηχανές εγχύσεων με 15 μια άλλες γραμμές παραγωγής επενδύονται. Τον Ιούνιο, participe επιτυχώς με ένα εργοστάσιο μπουκαλιών γυαλιού και κατά αυτόν τον τρόπο, η χρονική ανοχή μπουκαλιών γυαλιού μας θα είμαστε κοντύτεροι από πάντα.

 

2014

Βλέπουμε τη εμπορική ευκαιρία της αντλίας διανομέων σιροπιού για τη διανέμοντας βιομηχανία τροφίμων και αρχίζουμε την ανάπτυξη αυτού του προϊόντος. Τον Οκτώβριο, έχουμε την αντλία διανομέων σιροπιού νέων προϊόντων που χρησιμοποιείται ειδικά για τη βιομηχανία τροφίμων.

 

2015

Αρχίζουμε επενδύουμε για να παραγάγουμε τη PET και τα μπουκάλια PE. 15 φυσώντας μηχανές και 15 έγχυση-φυσώντας μηχανές επενδύονται. Έχουμε ένα πλούσιο gamme των προϊόντων για την κομήτη συσκευασία. Αρχίζουμε να αναπτύσσουμε και να παράγουμε τα μέρη dropper των συσκευάζοντας προϊόντων.

 

2016

Επενδύουμε για να παραγάγουμε τη χωρίς αέρα συσκευασία μπουκαλιών που χρησιμοποιείται ευρέως για τα καλλυντικά προϊόντα πετρελαίου και ουσίας υψηλών σημείων. Άλλες 20 μηχανές εγχύσεων και μια γραμμή παραγωγής επενδύονται. 

 

2017

Διάφορα νέα προϊόντα με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αναπτύσσονται. Συνεχίζουμε, ποτέ στάση!

 

 

Η ομάδα μας

Η «δημιουργία ομορφιάς απλή» είναι ο πολιτιστικός πυρήνας μας. 

Όλο το προσωπικό μας αφιερώνεται για να παρέχει στους πελάτες τα ανταγωνιστικές προϊόντα και την ποιοτική υπηρεσία που αποτελείται από την τεχνολογία, την ποιότητα, τις πωλήσεις, τη διαχείριση, κ.λπ.

Ψάχνουμε και βρίσκουμε την καλλυντική συσκευασία της ομορφιάς, κατόπιν κάνουμε τη δημιουργία, και η ζωή γίνεται απλή.

 

ΚΙΝΑ Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13861642099
4/F, BLDG. 50, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌ ΠΆΡΚΟ HUAQING, NO.33, ΔΡΌΜΟΣ ZHIHUI, ΖΏΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ WUXI HUISHAN, 214100, JIANGSU, ΚΊΝΑ
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε